
פסטה מהירה וסופר טעימהספגטי ברוטב זריז ומקסים, עם עגבניות מרוסקות, זיתים ואנשובי. לא אוהבים דגים? אל חשש, האנשובי מתמוסס אל תוך הרוטב כמעט לחלוטין, ורק נותן מליחות ועומק לטעם![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
זמן עבודה: 10 דקות המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את השום בשמן זית כחצי דקה (רצוי בסיר, שיהיה מקום לכל הרוטב). מוסיפים את העגבניות, ואז את האנשובי, הזיתים, הבזיליקום והמלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. 2מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן, ומסננים. 3מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים עם פרמזן. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |