אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

פסטה מהירה וסופר טעימה

ספגטי ברוטב זריז ומקסים, עם עגבניות מרוסקות, זיתים ואנשובי. לא אוהבים דגים? אל חשש, האנשובי מתמוסס אל תוך הרוטב כמעט לחלוטין, ורק נותן מליחות ועומק לטעם

|mako אוכל| פורסם07:25
פסטה מעולה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.282reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

זמן עבודה: 10 דקות
זמן הכנה כולל: 18 דקות
עלות: כ-55 שקלים

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילה ספגטי
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום, פרוסות
  • 680 גרם עגבניות מרוסקות מתוצרת איטליה (בבקבוק זכוכית. אפשר להשיג בכל סופר)
  • 80 גרם פילה אנשובי (6-7 פילטים)
  • 100 גרם זיתים שחורים, מגולענים (7-8 זיתים)
  • 1/2 חבילת עלי בזיליקום, חתוכים גס
  • מלח
  • להגשה: 100 גרם פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מטגנים את השום בשמן זית כחצי דקה (רצוי בסיר, שיהיה מקום לכל הרוטב). מוסיפים את העגבניות, ואז את האנשובי, הזיתים, הבזיליקום והמלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.

2מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן, ומסננים.

3מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים עם פרמזן.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

בשבוע שעבר למדנו להכין קוסקוס אמיתי בשליש מהזמן!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il