מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ארוחה בשעה: עוף ותפוחי אדמה עם חרדל ומייפל

קלאסי, מהיר, ובעיקר טעים טעים: שוקיים עם חרדל ומייפל, שצריך רק לערבב ולהכניס לתנור. לגזור ולשמור לימים שבאמת אין שנייה לנשום, ובכל זאת רוצים לאכול טוב

פורסם:
עוף ותפוחי אדמה עם חרדל ומייפל
עוף ותפוחי אדמה עם חרדל ומייפל|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
הקישור הועתק

אחת המנות הכי זריזות שיש - משהו כמו 8 דקות של עבודה, ולתנור. המייפל נותן טיפה מתיקות, החרדל מוסיף את העושר החרפרף שלו, ותפוחי האדמה עושים את מה שתפוחי אדמהיודעים לעשות הכי טוב, שזה להיות הכי טעימים בעולם. מהמתכונים שצריך לגזור ולשמור לימים שבאמת אין שנייה לנשום, ובכל זאת רוצים לאכול טוב.

עוף ותפוחי אדמה עם חרדל ומייפל
עוף ותפוחי אדמה. יותר בית מזה?|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

המצרכים:
10 שוקיעוף
7 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול, חתוך לרצועות
כף גדושה חרדל דיז'ון
5 כפות סירופ מייפל
כף כוסברה יבשה
מלח
3 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מערבבים בקערה את כל המצרכים למעט הסוכר חום. מעבירים לתבנית חסינת אש ומכסים בנייר כסף.

3. אופים בטורבו כ-25 דקות, מסירים את נייר האפייה ואופים 25 דקות נוספות. 10 דקות לפני הסוף מפזרים מלמעלה את הסוכר החום.

* המרכיבים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!