קציצות עם אורז בחלב קוקוס
שמים בסיר את הקציצות, האורז והתבלינים, ונשכבים ליהנות מהניחוחות המשגעים. 18 דקות עבודה, ויש לכם ארוחה מהחלומות

אני ממש אוהבת ארוחות שלמות בסיר אחד. אז במתכון הזה אמנם צריך לטגן קצת את הקציצות לפני שמניחים אותן בסיר, אבל עדיין - אחרי 18 דקות עבודה אפשר להשאיר את הסיר על הגז ולהתפנות לשאר מטלות הבית, או סתם לשכב לנוח כשבאוויר ניחוחות משגעים של הל.

זמן עבודה: 18 דקות
זמן הכנה כולל: 46 דקות
עלות: כ-51 שקלים
המצרכים:
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
2 גזרים מגוררים
1 בצל מגורר
2 שיני שום קצוצות
3 כפות קוואקר
מלח
פלפל שחור
לטיגון: שמן קנולה
לאורז:
1 בצל קצוץ
1 גזר מגורר
מעט שמן לטיגון
2 כוסות אורז בסמטי או פרסי
400 מ"ל חלב קוקוס
2 זרעי הל
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות.
2. מטגנים את הקציצות במחבת מטגנים כשתי דקות מכל צד, ומוציאים.
3. בסיר נפרד מטגנים את הבצל והגזר כ-3 דקות. מוסיפים את האורז ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך ערבוב. מוסיפים את חלב הקוקוס והתבלינים ומערבבים.
4. מוסיפים לסיר 2 כוסות מים חמים, מערבבים ומוסיפים את הקציצות.
5. מבשלים על אש נמוכה כ-18 דקות, ומכבים את האש. ממתינים 10 דקות נוספות ומגישים.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!