ארוחה בשעה: שוקי עוף ופתיתים בסיר אחד
לפעמים כל מה שצריך בשביל ארוחה טעימה זה לזרוק כמה מרכיבים לסיר, לערבב ולחכות קצת. הנה עוד אחד מהמתכונים האלה, שפשוט אי אפשר להגיד להם לא
יש קסם כזה, בבישול, שמאפשר להכניס לסיר שלושה-ארבעה מרכיבים - וכעבור 40 דקות לקבל מהם עולם ומלואו. הפעם אנחנו עם פתיתים ועוף, שבעזרת כמה תבלינים ובישול משותף הופכים לארוחה משביעה ומשמחת מאין כמוה. אנחנו בחרנו ללכת על הטעם הכורכומי - מי שלא אוהב יכול להסתפק בפפריקה, ולגוון בין מתוקה לחריפה. הצמחונים מוזמנים להחליף את השוקיים בטופו - ולהפחית את זמן הבישול ל-15 דקות.


תבשיל עוף ופתיתים
זמן הכנה:15 דקות
זמן הכנה כולל: 55 דקות
עלות: 35 שקלים
המצרכים:
3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
5 שוקי עוף (אפשר גם בלי העור)
1 חבילת פתיתים
3 שיני שום קצוצות
1/3 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
חצי חבילה של כוסברה, קצוצה
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את שוקי העוף.
2. משזפים היטב משני הצדדים, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את שיני השום והתבלינים ומערבבים.
4. מוסיפים כ-4 כוסות מים רותחים (או לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.
5. מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה ומגישים.
מתכון: דנה אלמוסני
צילומים וסטיילינג: בני גם זו לטובה
המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"