
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים יחד בקערה את כל החומרים היבשים. 2מסדרים שכבת לימונים בצנצנת ועליה מניחים שכבה דקה של התערובת. 3חוזרים על הפעולה עד לגמר הלימונים. 4יוצקים את מיץ הלימון והשמן לתוך הצנצנת עד לכיסוי מלא, מכסים את החלל הנותר בצנצנת בבד ואוטמים עם מכסה. 5מניחים את הצנצנת במקום קריר ויבש לחודש-חודשיים. * תהליך הכבישה ארוך מאחר שקליפת הלימון מרה וקשה. הכבישה הארוכה מוציאה את המרירות ומרככת את הקליפה. איך יודעים שהלימונים מוכנים? טועמים. חשוב מאד: אין לגעת או לטעום עם הידיים, אלא חובה להשתמש במזלג נקי ולא אורך החיים של הלימונים יתקצר משמעותית. המתכון באדיבות מסעדת וילהלמינה - מטבח ים תיכוני עדכני. >> הנה עוד דברים שאפשר להכין לבד בבית>> פאי גבינה ולוטוס ללא אפייהתגיות:לימון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |