אוכל
אוכל
קטשופ פלפלים ביתי

פסטרמה אמיתית מחזה עוף

פסטרמה ביתית. זהירות, אחריה לא תוכלו לחזור לקנויה

|ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון, הוצאת מודן| פורסם13:26
פסטרמה אמיתית מחזה עוף (צילום: פיליפ מטראי, ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון, הוצאת מודן)
צילום: פיליפ מטראי, ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון, הוצאת מודן
Rating:4.5247reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 נתחי חזה עוף גדולים, חצויים (מתקבלים 4 חלקים)

למרינדה:

  • 31/2 כוסות מים
  • 1 עלה דפנה
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1 כף שטוחה מלח גס
  • 1 כף שטוחה סוכר
  • 2 כפות חומץ הדרים
  • 3 שיני שום שלמות, קלופות

לציפוי:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות חרדל חלק
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

1שמים בסיר בינוני את כל מרכיבי המרינדה, מביאים לרתיחה ומצננים היטב.

2מניחים את העוף בתבנית או בקערה, ויוצקים מעליו את המרינדה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר חמישה ימים; מדי יום הופכים את העוף.

3מוציאים את העוף מהמרינדה, ומניחים על רשת למשך חצי שעה לניקוז עודפי הנוזלים.

4מחממים תנור מראש לחום נמוך (160 מעלות צ.). מערבבים בקערית את חומרי הציפוי ומורחים בהם את העוף. מניחים את העוף על רשת המונחת על תבנית אפייה וצולים 40 דקות. מצננים ופורסים. מגישים עם לחם טרי, בצל פרוס, מלפפונים חמוצים וחרדל משובח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il