
המצרכים (6 מנות):
למרינדה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1שמים בסיר בינוני את כל מרכיבי המרינדה, מביאים לרתיחה ומצננים היטב. 2מניחים את העוף בתבנית או בקערה, ויוצקים מעליו את המרינדה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר חמישה ימים; מדי יום הופכים את העוף. 3מוציאים את העוף מהמרינדה, ומניחים על רשת למשך חצי שעה לניקוז עודפי הנוזלים. 4מחממים תנור מראש לחום נמוך (160 מעלות צ.). מערבבים בקערית את חומרי הציפוי ומורחים בהם את העוף. מניחים את העוף על רשת המונחת על תבנית אפייה וצולים 40 דקות. מצננים ופורסים. מגישים עם לחם טרי, בצל פרוס, מלפפונים חמוצים וחרדל משובח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |