
קורנפלקס סינימיניס בהכנה ביתיתיש הרבה סיבות להכין דגני בוקר לבד בבית: מהמחיר השערורייתי של המוצרים הקנויים, דרך הכיף וההתרגשות שבהכנה לבד ועד העובדה שבואו, זה יוצא ממש ממש טעים. מוכנים לנסות? אנחנו מזהירים, זה ממכר |
המצרכים :
להברשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2מערבבים בקערה או במעבד מזון את הקמח, הסוכר, הקינמון והמלח. מוסיפים את הווניל, החמאה והמים ומערבבים/מעבדים לקבלת בצק. קורנפלקס קינמון ביתי. זהירות, ממכר|צילום: יעל קצב3מחלקים את הבצק לשניים. 4מרדדים כל מחצית של הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של כחצי ס"מ. 5מברישים את הבצק בחמאה ומפזרים סוכר וקינמון. 6חותכים את יריעות הבצק לריבועים קטנים בסכין או גלגלת. 7אופים 10-15 דקות, עד להזהבה עדינה. הבצק יתקשה רק לאחר הצינון, אז זה בסדר להוציא אותו כשהוא עדיין מעט רך. 8מניחים לבצק להתקרר לגמרי ומפרידים בקלות לריבועים. כמו סינימיניס, אבל שהכנתם לבד|צילום: יעל קצבממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים ** מאחסנים עד שבוע בצנצנת אטומה (אבל אל תדאגו, זה ייגמר הרבה לפני). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |