אוכל
אוכל
קטשופ פלפלים ביתי

מכינים לבד: מטבוחה חריפה אש

סלט ביתי מעולה - לא לבעלי חך רגיש

|CooknBake| פורסם15:38
מטבוחה חריפה אש (צילום: CooknBake)
צילום: CooknBake
Rating:3.8208reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 קופסה עגבניות מרוסקות, או 4-5 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות

  • 2-3 גמבות אדומות
  • 6-7 פלפלים ירוקים חריפים
  • 3-4 פלפל שאטה או שבבי צ`ילי גרוס
  • 6-8 שיני שום פרוסות
  • מלח
  • 1/2 כף סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום גבוה.

2שוטפים ומנגבים את כל הפלפלים, מניחים על תבנית התנור מחופה בנייר אפייה ומכניסים לתנור לקלייה. הופכים מדי פעם, כך שהקלייה תיעשה מכל הכיוונים.

3מוציאים מהתנור ומכניסים לסיר או לשקית ניילון אטומה - סוגרים ומחכים כ-15 דקות.

4קולפים את הפלפלים (רצוי לא לשטוף אותם) וחותכים לקוביות קטנות.

5מעבירים את הפלפלים הקצוצים לסיר עם מעט שמן קנולה ומטגנים מעט.

6מוסיפים את השום, העגבניות, פלפל שאטה או צ'ילי גרוס, הסוכר והמלח, מערבבים היטב ומבשלים כשעה על אש קטנה, עד להתאדות רוב הנוזלים. מערבבים מדי פעם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il