
מכינים לבד: מטבוחה חריפה אשסלט ביתי מעולה - לא לבעלי חך רגיש|CooknBake| פורסם11/03/1015:38 ![]() צילום: CooknBake |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום גבוה. 2שוטפים ומנגבים את כל הפלפלים, מניחים על תבנית התנור מחופה בנייר אפייה ומכניסים לתנור לקלייה. הופכים מדי פעם, כך שהקלייה תיעשה מכל הכיוונים. 3מוציאים מהתנור ומכניסים לסיר או לשקית ניילון אטומה - סוגרים ומחכים כ-15 דקות. 4קולפים את הפלפלים (רצוי לא לשטוף אותם) וחותכים לקוביות קטנות. 5מעבירים את הפלפלים הקצוצים לסיר עם מעט שמן קנולה ומטגנים מעט. 6מוסיפים את השום, העגבניות, פלפל שאטה או צ'ילי גרוס, הסוכר והמלח, מערבבים היטב ומבשלים כשעה על אש קטנה, עד להתאדות רוב הנוזלים. מערבבים מדי פעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |