
קרטיבים מפירות טרייםהזדמנות אחרונה להכין את הממתק הקיצי הזה, לפני שהסתיו מגיע![]() צילום: פז אלסטר, Cake It Easy |
המצרכים (6 מנות):לקרטיב אבטיח ופירות
לקרטיב מלון ונענע
לקרטיב פירות יער ויוגורט
אופן ההכנה:קרטיב אבטיח ופירות1מרסקים אבטיח בבלנדר ומסננים במסננת דקה. 2מסדרים בכוסות קטנות את הפירות החתוכים ויוצקים מעל את מיץ האבטיח. 3מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות. 4ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה. קרטיב מלון ונענע1מרסקים את המלון והנענע בבלנדר. 2יוצקים את הנוזל לכוסות קטנות. 3מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות. 4ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה. קרטיב פירות יער ויוגורט1מרסקים את פירות היער, היוגורט ותמצית הוניל בבלנדר. 2יוצקים את הנוזל לכוסות קטנות. 3מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות. 4ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה. *לכל הקרטיבים ניתן להוסיף בשלב טחינת הפירות סירופ סוכר, כדי להמתיק את טעמם. מבשלים יחד כמות זהה של סוכר ומים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס. לאחר מכן מרתיחים את הסירופ על אש גבוהה במשך כ-5 דקות. מקררים ומשתמשים. המתכון באדיבות הבלוגCake It Easy ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |