אוכל
אוכל
קטשופ פלפלים ביתי

מכינים לבד: שניצל עוף ותירס

כמו קנוי, רק טעים פי מיליון. מנה שילדים מתים עליה

|mako| פורסם06:30
שניצל עוף ותירס (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.4158reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 600 גרם עוף טחון

  • קופסת שימורים של תירס
  • 2 ביצים
  • 4 כפות פירורי לחם (או לפי הצורך)
  • מעט רוטב צ'ילי מתוק (בערך כף)
  • מלח
  • פלפל לבן

לטיגון:

  • פירורי לחם

  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

1טוחנים את גרגירי התירס (אפשר להשאיר חלק לא טחונים, או לטחון הכל).

2מערבבים את התירס עם העוף, הביצים ופירורי הלחם. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ומתבלים במלח ובמעט פלפל לבן. אם העיסה רכה מדי - מוסיפים עוד פירורי לחם. אם יש זמן - מעבירים למקרר לצינון קצר.

3מחממים שמן במחבת (בגובה של כחצי ס"מ).

4יוצרים מהתערובת קציצות/שניצלים, טובלים בפירורי לחם ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il