
המצרכים (4 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1טוחנים את גרגירי התירס (אפשר להשאיר חלק לא טחונים, או לטחון הכל). 2מערבבים את התירס עם העוף, הביצים ופירורי הלחם. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ומתבלים במלח ובמעט פלפל לבן. אם העיסה רכה מדי - מוסיפים עוד פירורי לחם. אם יש זמן - מעבירים למקרר לצינון קצר. 3מחממים שמן במחבת (בגובה של כחצי ס"מ). 4יוצרים מהתערובת קציצות/שניצלים, טובלים בפירורי לחם ומטגנים 2-3 דקות מכל צד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |