אוכל
אוכל
אביבה פיבקו

צ'יפס תפוחי עץ

נשנוש מושלם בלי רגשות אשם: אביבה פיבקו עם מתכון מבריק לפרוסות תפוחים אפויות עם סוכר וקינמון. הבעיה: זה תמיד, אבל תמיד נגמר מהר מדי

|mako אוכל| פורסם06:43
צ'יפס תפוחי עץ מהיר (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.539reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 תפוחים (רצוי מזן חמצמץ וקשה)
  • שלושת רבעי כוס מים
  • 150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)
  • 2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-120 מעלות.

2מערבבים בסיר את המים, הסוכר והקינמון ומביאים לרתיחה.

3בינתיים מוציאים את ליבת התפוח, ופורסים לפרוסות דקות בעזרת פומפייה או מנדולינה.

4מכניסים את פרוסות תפוחי עץ לבישול קצרצר במי הסוכר – 2-3 דקות, לא יותר. מוציאים בעזרת מסננת או כף מחוררת ומסדרים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

5אופים שעה, מצננים ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו פיתה עם שוקולד מליגה אחרת

>> והנה צ'יפס בטטה מהמם

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il