
מאפינס היער השחורגדול עליכם להכין בלאק פורסט? יש לנו פתרון בשבילכם: מאפינס קלים וטעימים שיש בהם את כל המרכיבים הנכונים - שוקולד, דובדבנים וקצפת. גם יותר פשוט, גם יותר כיף בהגשה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים בסיר בן מארי את השוקולד עם החמאה. מצננים כמה דקות במקרר. 3מקציפים את תערובת החמאה והשוקולד עם הסוכר כ-5 דקות. 4מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף. 5מוסיפים את שאר המצרכים (קמח, אבקת אפייה, קקאו, מלח וחלב) וממשיכים לערבב, עד לקבלת תערובת אחידה. 6מעבירים לתבניות מאפינס אישיות ואופים 20 דקות. מניחים להצטנן מעט. 7מסננים היטב את הדובדבנים מהשימורים. 8בעזרת כף פריזיאן (כפית בצורת חצי עיגול) או כפית רגילה יוצרים גומה בחלק העליון של כל עוגה. מכניסים לכל שקע 3 או 4 דובדבנים, וסוגרים חזרה עם החלק שהוצאנו. 9מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג, מעבירים לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים ערימה נאה על כל עוגה. 10מקשטים בשבבי שוקולד ובדובדבן, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |