
פיצה-פיתה שוקולד ובננותרוצים לקחת את הפיתה עם שוקולד שלכם למחוזות חדשים ויפים? קבלו את ההצעה של אביבה, רק שימו לב - אחרי שמנסים אי אפשר לחזור לאחור![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1חוצים כל פיתה לרוחב ל-2 עיגולים נפרדים. מורחים כל עיגול בחמאה, ומעל מורחים כף גדושה של ממרח שוקולד. 2מקלפים את הבננות ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ. 3מפזרים את הבננות באופן שווה על השוקולד. מפזרים מעט פרוסות שקדים מעל, וזורים סוכר חום. 4אופים בחום מקסימלי מתחת לגריל 4-5 דקות. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |