מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
אביבה פיבקו

פיצה-פיתה שוקולד ובננות

רוצים לקחת את הפיתה עם שוקולד שלכם למחוזות חדשים ויפים? קבלו את ההצעה של אביבה, רק שימו לב - אחרי שמנסים אי אפשר לחזור לאחור

|mako אוכל| פורסם06:22
פיצה-פיתה מתוקה. עוד תירוץ לאכול נוטלה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

מרכיבים:

  • 2 פיתות
  • חמאה
  • 4 כפות ממרח שוקולד (או שוקולד אגוזים), גדושות
  • 2 בננות
  • 50 גרם פרוסות שקדים לבנים
  • 4 כפיות סוכר דמררה

אופן ההכנה:

1חוצים כל פיתה לרוחב ל-2 עיגולים נפרדים. מורחים כל עיגול בחמאה, ומעל מורחים כף גדושה של ממרח שוקולד.

2מקלפים את הבננות ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.

3מפזרים את הבננות באופן שווה על השוקולד. מפזרים מעט פרוסות שקדים מעל, וזורים סוכר חום.

4אופים בחום מקסימלי מתחת לגריל 4-5 דקות. מגישים חם.

>> בשבוע שעבר טרפנו פיצה-פיתה

>> מאפה ריקוטה-משמש שיגרום לכם לזרוח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il