
עוגת מוס שוקולד וביסקוטיאם אתם טיפוסים של עוגות ביסקוויטים - אתם הולכים למות על העוגה הזו. במקום ביסקוויטים יש כאן עוגיות ביסקוטי, ובמקום פודינג - מוס שוקולד שממש קל להכין. טוב נו, וגם פודינג![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוברים את השוקולד לקוביות קטנות ומניחים בקערה. 2מחממים בסיר קטן 500 מ"ל שמנת מתוקה עד לסף רתיחה. שופכים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים בעזרת מטרפה עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה וחלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות 3 שעות. 3לאחר 3 שעות מקציפים את תערובת השוקולד במיקסר עד לקבלת מוס. 4מרפדים תבנית רינג 24 ס"מ מרובעת או תבנית מלבנית בניילון נצמד, כולל השוליים. 5טובלים את העוגיות בחלב טבילה קצרצרה, ומסדרים בתבנית בשכבה אחת. 6מורחים חצי מכמות מוס השוקולד בעדינות על העוגיות. מסדרים שכבה נוספת של עוגיות, ומורחים את החצי השני של המוס. מעבירים למקרר ל-5 שעות. 7משחררים את העוגה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה. 8מקציפים במיקסר את יתרת השמנת המתוקה (250 מ"ל) יחד עם האינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים מעל ומסביב לעוגה, מקשטים בשוקולד ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |