
עוגיות סוף החופש: שיבולת שועל ושוקולדאם תכינו אותן עכשיו, הן יהיו במיטבן ממש ביום הראשון ללימודים: עוגיות שיבולת שועל ושוקולד שכיף להכין בקלות עם הילדים, ואפשר לשמור בקופסא אפילו חודש שלם ולנשנש מתי שבא![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
הנה מתכון ממשקל להכנהשמתאים בול לימי החופש הגדול ויכול להוות תעסוקה נהדרת לילדים. היתרון בעוגיות האלו הוא שניתן לשמור אותן בקופסא אטומה לחודש ואפילו יותר. מי שלא אוהב שוקולד יכול לוותר או להחליף אותו בצימוקים. המצרכים (35 מנות):לעוגה (על פי מדידה של כוס=200 מ"ל)
אופן ההכנה:1בעזרת מיקסר מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר, המלח וסוכר הווניל. 2מוסיפים את הביצה ומערבבים. 3מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים שוב. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס. 4עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לשעה במקרר. 5יוצרים 35 עיגולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חשוב לשמור על מרווח של 3 ס"מ בין עוגייה לעוגייה, כי בזמן האפייה היא מתפשטת. 6אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל-18 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו עוגת זברה עם פסים שוקו וניל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |