
פופקורן שוקולד מתוקלכבוד עונת הכדורגל אביבה מפנקת עם מתכון פצצה לפופקורן מצופה שוקולד, ועוד אחד מלוח ופינקטי, כבונוס. לנו לא נותר אלא לשאול: למה לא כל יום מונדיאל?![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים בסיר גדול את השמן זית עד שהוא חם מאוד. מכניסים את גרעיני התירס ומכסים. כשהגרעינים מתחילים להתפוצץ מנערים מעט את הסיר, וחוזרים על זה מדי פעם עד שכל הגרעינים מתפוצצים. 2מעבירים את הפופקורן המוכן לקערה לצינון. 3מחממים תנור ל-150 מעלות. 4ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את החמאה עם הסוכר, הדבש והחלב. לא מערבבים! מבשלים ברתיחה קטנה 2 דקות. 5שוברים את השוקולד לקוביות קטנות, מוסיפים לסיר החם ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. 6שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים היטב, עד שכל הפופקורן מצופה בתערובת השוקולד. 7מפזרים את הפופקורן עם השוקולד על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים 15 דקות. מצננים ומגישים. והנה גרסה מלוחה ומפנקת לא פחות: פופקורן צ'ילי וקארי מכינים את הפופקורן בסיר באותו אופן. מערבבים בקערה כפית אבקת צ'ילי, 2 כפיות אבקת קארי ו-2 כפיות מלח. חותכים 40 גרם חמאה לקוביות קטנות, ומערבבים את הפופקורן החם עם החמאה והתבלינים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |