
סופגניות קטנות במילוי קרם וניל והפתעותלאביבה פיבקו יש את הסוד לאיך לטגן בבית סופגניות כמו של קונדיטוריה, ולכם קרה נס חנוכה – כי היא מוכנה לגלות לכם אותו![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
יש היום כזה מבחר גדול של סופגניות, שזו כבר ממש בעיה לבחור מה הכי מתחשק. אני עדיין הכי אוהבת את הסופגניות תוצרת בית – וכן, גם בבית אפשר להכין סופגניות כמו של קונדיטוריה. כל הסוד הוא לטגן אותן בשמן שאינו חם מדי – אחרת הן יוצאות זהובות ויפות, אבל לא עשויות מבפנים. הסוד השני הוא לגון במילוי: יש כל כך הרבה אופציות, אז תנו לדמיון שלכם להשתולל. המצרכים (25 מנות):(לפי כוס מדידה של 200 מ"ל)
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים את החלב וממיסים בו את החמאה. 2מערבבים את כל מצרכי הבצק ולשים בעזרת וו לישה כ-8 דקות. 3מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי. 4משטיחים את הבצק על מעט קמח לעובי 2 ס"מ וחורצים בעזרת כוס עיגולים בקוטר 6 ס"מ. 5מניחים על משטח מקומח, ומתפיחים לעוד 30-40 דקות. 6מחממים את השמן: הוא צריך להיות חם, אך לא חם מדי. 7מטגנים דקה מכל צד ומניחים לסופגניות להתקרר על נייר סופג. 8למלית וניל: מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב. 9מעבירים לשק זילוף. 10חוצים את הסופגניות לרוחבן, ומזליפים על כל חצי סופגנייה פרח או עיגול קרם. 11במרכז כל פרח או עיגול מניחים כפית של ריבה, שוקולד או ריבת חלב, וסוגרים עם חצי סופגנייה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו חטיפי שוקולד בטיגון עמוק>> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |