
עוגיות סנדוויץ' עם ריבהבמהלך החיים יצא לנו לטעום הרבה סוגים של עוגיות, אפילו המון, ועדיין - אף אחד לא מצליח לרגש אותנו כמו העוגיות האלה, הישנות והטובות, עם הבצק הפריך והריבה האדומה. קלאסיקה במיטבה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
הנה לכם עוגיות קלאסיות שעדיין לא נמצא להן יורש: שתי שכבות של בצק פריך נימוח, ביניהן ריבה ומלמעלה אבקת סוכר. אני מתה על העוגיות האלה, וגם אייל שני. מי צריך יותר? המצרכים :לבצק (לפי כוס של 200 מ"ל):
למילוי ולקישוט:
אופן ההכנה:1לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחלק (או מעבדים במעבד מזון), עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 2מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים בעדינות, עד לעובי של 4 מ"מ. 3קורצים מהבצק המרודד עוגיות באיזו צורה שרוצים: עיגולים, פרחים, כוכבים או כל צורה אחרת. במחצית מהעוגיות חורצים עיגול קטן במרכז (אלה יהיו העוגיות העליונות). 4מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את כל העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים 11 דקות. מצננים. 5מורחים את כל העוגיות ללא החור בריבה. את העוגיות עם החור מפדרים באבקת סוכר. 6מכסים את העוגיות עם הריבה בעוגיות עם אבקת סוכר, ושומרים בקופסה אטומה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |