
עוגת אבטיחמכירים את הבתים האלה שבהם אבטיח נחשב קינוח? בעינינו זה לא יעלה על הדעת - פרי זה פרי, וקינוח זה קינוח. מתעקשים לשלב בין השניים? הנה, העוגה הזו היא הדרך היחידה שאנחנו מוכנים לקבל![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה:
לקרם:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מתחילים עם העוגה: מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים להקציף. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. 3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את החלב וכמה טיפות של צבע מאכל אדום, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה חלקה וורודה. 4מוסיפים את פצפוצי השוקולד, מערבבים ומעבירים את התערובת לתבנית בומב (תבנית בצורת כיפה) משומנת ומקומחת. אם אין, אפשר להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ. 5אופים 30 עד 40 דקות, ומצננים את העוגה לגמרי. 6מכינים את הציפוי: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וכמה טיפות של צבע מאכל ירוק, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים באופן שווה וחלק על כל העוגה (אם מכינים בתבנית בומב, מחלצים את העוגה ומורחים את הציפוי על הצד העגול). שומרים במקרר. >> בשבוע שעבר הכנו מאפה בצק עלים עםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)וביצה קשה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |