
עוגת אבטיחמכירים את הבתים האלה שבהם אבטיח נחשב קינוח? בעינינו זה לא יעלה על הדעת - פרי זה פרי, וקינוח זה קינוח. מתעקשים לשלב בין השניים? הנה, העוגה הזו היא הדרך היחידה שאנחנו מוכנים לקבל
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה:
לקרם:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מתחילים עם העוגה: מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים להקציף. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. 3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את החלב וכמה טיפות של צבע מאכל אדום, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה חלקה וורודה. 4 מוסיפים את פצפוצי השוקולד, מערבבים ומעבירים את התערובת לתבנית בומב (תבנית בצורת כיפה) משומנת ומקומחת. אם אין, אפשר להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ. 5 אופים 30 עד 40 דקות, ומצננים את העוגה לגמרי. 6 מכינים את הציפוי: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וכמה טיפות של צבע מאכל ירוק, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים באופן שווה וחלק על כל העוגה (אם מכינים בתבנית בומב, מחלצים את העוגה ומורחים את הציפוי על הצד העגול). שומרים במקרר. >> בשבוע שעבר הכנו מאפה בצק עלים עם גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) וביצה קשה
|