מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

פסטה סלמון

מה יוצא כשמכניסים למחבת אחת קוביות סלמון, עגבניות מיובשות ועלי תרד? מנה בריאה, צבעונית ומשביעה, שהולכת נהדר עם הפסטה שנשארה לכם מאתמול. ככה מכינים גורמה במהירות האור – עם מינימום כלים ומינימום מצרכים

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה סלמון (צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל)
צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • שמן זית
  • נתח סלמון (400 גרם), חתוך לקוביות (ללא עור)
  • 2 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
  • חופן עלי תרד טריים, שטופים
  • 2 כוסות פסטה מבושלת
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים מעט שמן זית במחבת בינונית. מוסיפים את קוביות הדג, ממליחים קלות וצולים מכל הצדדים 4-6 דקות.

2מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת עלי התרד ומערבבים עם נתחי הדג במשך 2 דקות.

פסטה סלמון במחבתפסטה סלמון במחבת|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

3מוסיפים את הפסטה יחד עם מעט שמן (רצוי להשתמש בשמן מצנצנת העגבניות המיובשות) ומקפיצים ביחד.

4מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il