מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

בטטות בתנור בדיוק כמו שצריך

איך מכינים בטטות בתנור שהקליפות שלהן רכות וטעימות והן למעשה תענוג בפני עצמו? זה פשוט ממש - ודורש רק שלושה דברים: זמן, בעיטה קטנה במוסכמות וכן, גם בטטות

|mako אוכל| פורסם07:36
בטטה בתנור (צילום: Hans Geel, ShutterStock)
צילום: Hans Geel, ShutterStock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • בטטות

אופן ההכנה:

1מרפדים את תבנית התנור (או הרשת) בנייר אפייה ומסדרים את הבטטות.

2מכניסים את הבטטותלתנור הקר, ורק אז מדליקים אותו על 180 מעלות.

3צולים שעה לפחות (לבטטות גדולות אפילו שעתיים), עד שהקליפות ממש מקומטות ומתחילות לבעבע נוזל קרמלי.

4מכבים את התנור ומחכים כ-5 דקות, עד שהבעבוע מפסיק. זוללים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il