אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

בטטות בתנור בדיוק כמו שצריך

איך מכינים בטטות בתנור שהקליפות שלהן רכות וטעימות והן למעשה תענוג בפני עצמו? זה פשוט ממש - ודורש רק שלושה דברים: זמן, בעיטה קטנה במוסכמות וכן, גם בטטות

|mako אוכל| פורסם07:36
בטטה בתנור (צילום: Hans Geel, ShutterStock)
צילום: Hans Geel, ShutterStock
Rating:4.7390reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • בטטות

אופן ההכנה:

1מרפדים את תבנית התנור (או הרשת) בנייר אפייה ומסדרים את הבטטות.

2מכניסים את הבטטותלתנור הקר, ורק אז מדליקים אותו על 180 מעלות.

3צולים שעה לפחות (לבטטות גדולות אפילו שעתיים), עד שהקליפות ממש מקומטות ומתחילות לבעבע נוזל קרמלי.

4מכבים את התנור ומחכים כ-5 דקות, עד שהבעבוע מפסיק. זוללים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il