אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

רוגלך זעתר ובולגרית מבצק מלאווח

קשה לקבוע מה מהיר יותר - זמן ההכנה של המיני רוגלך האלה, או הזמן שלוקח להם להתחסל מהרגע שהם יוצאים מהתנור. שלושה מרכיבים וחמש דקות עבודה זה כל מה שאתם צריכים כדי להכין את הנשנוש המושלם לכל אירוע

|mako אוכל| פורסם07:00
רוגלך זעתר ובולגרית (צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל)
צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל
Rating:3.812reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת מלאווח
  • 250 גרם גבינה בולגרית 24% (או כל גבינה קשה אחרת שאתם אוהבים)
  • תבלין זעתר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות

2מפשירים חלקית את עלי המלאווח. (5 דקות מחוץ למקפיא יספיקו, הפשרה מלאה תקשה על הגלגול).

3פורסים כל מלאווח ל-8 משולשים קטנים (כמו שפורסים פיצה).

4בקצה העבה של כל משולש מניחים קוביית גבינה בולגרית ומגלגלים ליצירת מיני רוגלך.

רוגלך זעתר ובולגריתחותכים כמו פיצה|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

5מניחים באופן מרווח בתבנית עם נייר אפייה.

6בוזקים מעל כל רוגלך תבלין זעתר.

7אופים 10-15 דקות, עד שהבצק מזהיב קלות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il