
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את חזה העוף לרצועות דקות. 2פורסים את הבצל ואת הפטריות לפרוסות דקות. 3מחממים במחבת גדולה כף שמן זית ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים עד שהן מזהיבות מעט (העוף אמור להיות רק כמעט מוכן בשלב הזה). מוציאים מהמחבת ושומרים בצד. 4מוסיפים למחבת את שאר השמן ומחממים. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כ-5 דקות, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהן משחימות מעט. 5מחזירים את חזה העוף למחבת, מערבבים ומוסיפים את היין הלבן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים ללא כיסוי על אש בינונית עד שרוב הנוזלים מתאדים (כ-10 דקות). 6מגישים עם פירה או אורז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |