אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

חזה עוף מהיר ברוטב פטריות

5 מרכיבים ודי - זה מה שצריך בשביל לתקתק את ארוחת הצהריים הנהדרת הזו, עם עוף ופטריות ויין. רק תעמידו סיר אורז בתחילת הדרך - ואתם מסודרים מכל הכיוונים

|mako אוכל| פורסם07:23
חזה עוף מהיר ברוטב פטריות (צילום: גיל גוטקין, mako אוכל)
צילום: גיל גוטקין, mako אוכל
Rating:4.5135reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 3 כפות שמן זית
  • חצי קילו חזה עוף
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון
  • 1 בצל בינוני
  • חצי כוס יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מתכונים לראש השנה

1חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.

2פורסים את הבצל ואת הפטריות לפרוסות דקות.

3מחממים במחבת גדולה כף שמן זית ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים עד שהן מזהיבות מעט (העוף אמור להיות רק כמעט מוכן בשלב הזה). מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.

4מוסיפים למחבת את שאר השמן ומחממים. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כ-5 דקות, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהן משחימות מעט.

5מחזירים את חזה העוף למחבת, מערבבים ומוסיפים את היין הלבן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים ללא כיסוי על אש בינונית עד שרוב הנוזלים מתאדים (כ-10 דקות).

6מגישים עם פירה או אורז.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il