
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפשירים את ריבועי הבצק כמה שעות במקרר, עד שהם רכים וגמישים. 2מחממים תנור ל-170 מעלות. 3חותכים כל ריבוע בצק לשני משולשים, מורחים עליהם שכבה דקה של נוטלה ומפזרים כמה שוקולד צ'יפס ושבבי שקדים בודדים. 4מגלגלים את משולשי הבצק לצורה של רוגלך ומסדרים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כשהקצה פונה כלפי מטה. שומרים על רווחים בין הרוגלך, כי הם יגדלו בהרבה באפייה. 5טורפים את הביצה בקערה קטנה ומברישים את הרוגלך. 6אופים כ-15 דקות, עד שהרוגלך זהובים, ומגישים. * לגיוון: ניתן להשתמש בריבועי הבצק ללא חיתוך למשולשים (ראו תמונה למטה), ניתן להכין את הרוגלך מיריעה גדולה של בצק עלים ואפילו מבצק מלאווח קפוא. ככה הם נראים כשלא חוצים את ריבועי הבצק|צילום: גיל גוטקין, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |