אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

פסטה עם טונה ועגבניות

חשבו כמה אתם משקיעים במתכון הזה (5 מרכיבים די בסיסיים, כמה דקות של עבודה) וכמה אתם מרוויחים ממנו (ארוחת צהריים טעימה ומשביעה) - ותגלו את העסקה המשתלמת של החיים

|mako אוכל| פורסם06:26
פסטה סיציליאנית עם עגבניות, טונה וצלפים (צילום: larik_malasha, ShutterStock)
צילום: larik_malasha, ShutterStock
Rating:459reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פסטה (500 גרם)
  • שמן זית
  • 5 כפיות צלפים
  • 500 גרם עגבניות שרי, אפשר בצבעים שונים, חצויות
  • 300-400 גרם טונה בשמן

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2בינתיים מטגנים במחבת גדולה את הצלפים עד שהם מקבלים גוון כהה וקריספיות, מוציאים ומניחים בצד.

3מוסיפים למחבת שמן זית בנדיבות, את חצאי העגבניות ואת הטונה ומטגנים שתי דקות. אם אתם אוהבים עשבי תיבול כמו אורגנו או בזיליקום זה הזמן להוסיף גם אותם.

4מוסיפים שתי מצקות ממי הבישול של הפסטה ומביאים את הרוטב לרתיחה.

5כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ומוסיפים למחבת המבעבעת. מנמיכים את האש ומערבבים היטב עד שכל הפסטה מתכסה ברוטב.

6מגישים עם צלפים מטוגנים.

הצעות ושדרוגים:

** לגרסה טבעונית החליפו את הטונה בארטישוק משומר, רצוי מתוצרת איטלקית.

** לא אוהבים צלפים? החליפו אותם בזיתי קלמטה מגולענים, והוסיפו למנה גם קורט מלח גס.

** לגרסה חריפה הוסיפו למחבת צ'ילי טרי או יבש יחד עם העגבניות.

** את עגבניות השרי ניתן להחליף בעגבניות רגילות חתוכות גס, רצוי מסוג תמר או מגי.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il