
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2בינתיים מטגנים במחבת גדולה את הצלפים עד שהם מקבלים גוון כהה וקריספיות, מוציאים ומניחים בצד. 3מוסיפים למחבת שמן זית בנדיבות, את חצאי העגבניות ואת הטונה ומטגנים שתי דקות. אם אתם אוהבים עשבי תיבול כמו אורגנו או בזיליקום זה הזמן להוסיף גם אותם. 4מוסיפים שתי מצקות ממי הבישול של הפסטה ומביאים את הרוטב לרתיחה. 5כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ומוסיפים למחבת המבעבעת. מנמיכים את האש ומערבבים היטב עד שכל הפסטה מתכסה ברוטב. 6מגישים עם צלפים מטוגנים. הצעות ושדרוגים: ** לגרסה טבעונית החליפו את הטונה בארטישוק משומר, רצוי מתוצרת איטלקית. ** לא אוהבים צלפים? החליפו אותם בזיתי קלמטה מגולענים, והוסיפו למנה גם קורט מלח גס. ** לגרסה חריפה הוסיפו למחבת צ'ילי טרי או יבש יחד עם העגבניות. ** את עגבניות השרי ניתן להחליף בעגבניות רגילות חתוכות גס, רצוי מסוג תמר או מגי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |