אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

טראפלס שוקולד טבעוניים ב-5 מרכיבים

כמה כלים מתלכלכים בשביל הקינוח הזה? קערה, תבנית וסכין. כמה עבודה הוא דורש? מינימום: רק להמיס שוקולד מריר, להוסיף טחינה, חמוציות ופקאנים, ולהקפיא (רוצים להחליף פירות/אגוזים? לכו על זה). טעים, בריא וקל

|אוכל טוב, mako| פורסם08:00
טראפלס שוקולד ב-5 מרכיבים (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.6130reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)
  • שלושת רבעי כוס טחינה גולמית איכותית
  • חצי כוס חמוציות
  • חצי כוס אגוזי פקאן, מרוסקים
  • 2-3 כפות קקאו
  • קורט מלח גס (לא חובה)

אופן ההכנה:

1ממיסים את השוקולד בסיר בשיטת בן מארי או בפולסים במיקרוגל.

2מוסיפים לשוקולד המומס את הטחינה הגולמית, החמוציות ושברי הפקאן ומערבבים.

לפני הקפאהלפני הקפאה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

3מעברים את השוקולד לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעל ממש מעט מלח גס (לא חובה) ומכניסים למקפיא לשעה.

הצצה לתוך הטראפלסהצצה לתוך הטראפלס|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

4כשהבלילה קפואה ויציבה מוציאים את נייר האפייה מהתבנית, חותכים את השוקולד בעזרת סכין חדה לקוביות וטובלים בקקאו.

הגשת טראפלסהגשת טראפלס|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

* ניתן לשמור את הטראפלס במקפיא. בתיאבון

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il