
טראפלס שוקולד טבעוניים ב-5 מרכיביםכמה כלים מתלכלכים בשביל הקינוח הזה? קערה, תבנית וסכין. כמה עבודה הוא דורש? מינימום: רק להמיס שוקולד מריר, להוסיף טחינה, חמוציות ופקאנים, ולהקפיא (רוצים להחליף פירות/אגוזים? לכו על זה). טעים, בריא וקל![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד בסיר בשיטת בן מארי או בפולסים במיקרוגל. 2מוסיפים לשוקולד המומס את הטחינה הגולמית, החמוציות ושברי הפקאן ומערבבים. לפני הקפאה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מעברים את השוקולד לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעל ממש מעט מלח גס (לא חובה) ומכניסים למקפיא לשעה. הצצה לתוך הטראפלס|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4כשהבלילה קפואה ויציבה מוציאים את נייר האפייה מהתבנית, חותכים את השוקולד בעזרת סכין חדה לקוביות וטובלים בקקאו. הגשת טראפלס|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. * ניתן לשמור את הטראפלס במקפיא. בתיאבון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |