
פנקייקס תפוחי אדמהחודשיים של בישול עם הילדים - או לכל הפחות על הראש של הילדים - מגיעים תכף לקיצם, ואנחנו לגמרי מתכוונים לחגוג את זה עם המנה הזו, שהיא ספק לביבה ספק פנקייק, ומה שבטוח זה שהיא טעימה מיליונים
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה גדולה. 2 מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים כל פנקייק משני הצדדים עד להזהבה. לאתר של שרית - מיס פטל * אפשר לשדרג את הפנקייקס עם חופן עירית קצוצה ו/או גזר קטן מגורד. >> מתכון לפנקייק נוסף כשר לפסח בתיאבון!
|