
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים, שמים בסיר עם מים ומרתיחים עד שתפוחי האדמה מתרככים. 2מסננים את המים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. 3מוסיפים לתפוחי האדמה ביצה, קמח, מלח ופלפל, ומערבבים. 4מניחים בצלחת שטוחה שומשום (או פירורי לחם) ומעט מלח. 5מגלגלים את הפירה לעיגולים בינוניים. 6מצפים היטב בשומשום או בפירורי לחם מכל הצדדים. 7מרתיחים שמן במחבת ומטגנים את הכדורים המצופים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים. קריספי מבחוץ, קטיפתי מבפנים. כדור פירה מטוגן|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכלהצעות ושדרוגים: לגרסה חלבית - הוסיפו לפירה כף חמאה ומלאו את הכדור בגבינה צהובה או מוצרלה. לגרסה ללא גלוטן – החליפו את הקמח בקמח חומוס או קמח עדשים כתומות. הרשו לעצמכם להתפרע עם התוספות בפירה – גבינות קשות, גרגירי תירס ועשבי תיבול יכולים לעבוד כאן מצוין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |