
סלט ביצים ותפוחי אדמה בלי טיפת מיונזמתכון לסלט ביצים ותפוחי אדמה בלי מיונז. ואתם יודעים משהו? הוא אפילו לא חסר פה לשנייה אחת. התוצאה היא סלט יותר קליל, עם פטרוזיליה ובצל ותיבול בכיוון ים תיכוני. בלי תבלינים ושמן מדובר ב-5 מרכיבים בדיוק![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה והביצים עד שהתפודים רכים מספיק שמזלג נכנס אליהם ללא התנגדות. 2קולפים את תפוחי האדמה והביצים, פורסים אותם לקוביות גסות ושמים בקערה. 3קוצצים את הבצל ועלי הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. רגע לפני תיבול|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מתבלים: מוסיפים שמן זית, כמון, מלח, פלפל שחור גרוס ומיץ מחצי לימון. מערבבים היטב, ומגישים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! סלט ביצים ותפוחי אדמה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |