
תפוחי אדמה צלויים בפרמזןהשבוע למדנו על בשרנו השמנמן שכשמחברים בין תפוחי אדמה לגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צלויה - מתקבל משהו ממכר ברמת הפיצוחים. נאמר זאת כך: התבנית מעולם לא זכתה להגיע לשולחן, ואנחנו לא מכחישים שיש לנו חלק בזהאוכל טוב|mako| פורסם03/02/2207:00 ![]() צילום: צילום ביתי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים כל תפוח אדמה ל-6-8 טריזים. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2מערבבים בקערה את שמן הזית, הפרמזן והמלח. אמורה להתקבל תערובת פירורית. לפני האפייה|צילום: צילום ביתי, mako אוכל חתיכים, לא?|צילום: צילום ביתי, mako אוכל3מורחים את טריזי תפוחי האדמה משני הצדדים החתוכים (את הצד התחתון, של הקליפה, אין צורך למרוח) בתערובת השמן והפרמזן (הכי נוח בידיים). מסדרים את טריזי תפוחי האדמה על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4צולים את התפודים כשעה בתנור, עד שהם מתרככים ומזהיבים יפה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |