
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה. 2 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (שתכיל את כל הפסטה). מוסיפים את הפלפל ומטגנים כדקה. 3 קצת לפני שהפסטה מוכנה מוציאים מהסיר כוס וחצי ממי הבישול ושומרים בצד. כשהיא מוכנה מסננים אותה. 4 מוסיפים למחבת עם הפלפל כוס מהמים ששמרנו ומביאים לרתיחה. מוסיפים למחבת את הפסטה המוכנה ומערבבים עד שכולה מצופה במים. אם היא יבשה מדי, מוסיפים גם את חצי כוס המים הנותרת. 5 מוסיפים למחבת את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) ומערבבים במרץ עד שכולה נמסה. ממליחים לפי הצורך ומגישים מיד.
|