
כדורי אלפחורס ב-4 מרכיביםכל מה שכיף וטעים באלפחורס - רק בכלום מרכיבים, ממש מעט ועבודה ובלי להדליק תנור אפילו. במילים אחרות: תנו לכדורי השוקולד האהובים מנוחה השבוע, כי יש כאן כדורים חדשים שהולכים לככב אצל הילדים
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :(ל-25-30 כדורים)
אופן ההכנה:1 מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון או מרסקים ידנית עד שהם טחונים דק.
כל המרכיבים לכדורי אלפחורס | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
2 מוסיפים את ריבת החלב והשמנת לביסקוויטים הטחונים ומערבבים. 3 מעבירים את התערובת לצינון והתייצבות במקרר (רבע שעה לפחות).
מגלגלים ככה את כולם | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
4 מגלגלים לכדורים (במשקל 20 גרם בערך כל אחד), וטובלים כל אחד בקוקס הטחון. מגישים או מעבירים לקופסת אחסון.
וככה זה נראה מבפנים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
|