1מערבבים בקערה את הקוקוס, קרם הקוקוס, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לאיחוד. נותנים לתערובת לנוח כחצי שעה כדי שהקוקוס יספח את הנוזלים ויהיה נוח יותר לעבודה.
>> מתכונים לאוזני המן
>> מתכונים לפורים
>> רעיונות למשלוח מנות
2מעצבים בידיים כדורים או אצבעות של קוקוס ומכניסים למקפיא לכחצי שעה, עד להתקשות (בשלב הזה התערובת מאוד רכה. אל חשש, היא תתקשה במקפיא).
העיסה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
מבפנים|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים במיקרו או על בן מארי את השוקולד יחד עם קרם הקוקוס או השמנת הצמחית.
4טובלים את חטיפי הקוקוס הקפואים בשוקולד ומניחים על רשת, כדי לתת לעודפי השוקולד לטפטף. שומרים במקפיא.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.