
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-185 מעלות. 2שוטפים את הבננות (על קליפתן), מנגבים היטב ומעבירים לתבנית אפייה עמוקה. אופים 15-20 דקות, עד שהקליפה משחירה. 3מוציאים מהתנור, חותכים את הקצה בזהירות בסכין חדה ומעבירים את הסכין לאורך הקליפה עד שהיא נפתחת. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי 4מחלצים את הבננות בעדינות ומעבירים לצלחות הגשה אישיות. 5בעזרת סכין חדה חורצים חריץ לאורך כל בננה (לא חותכים עד הסוף), ומכניסים פנימה 3-4 קוביות שוקולד. 6ממיסים במיקרוגל את ממרח הלוטוס, ובעזרת כפית מזלפים מעל הבננות. 7מפזרים מעל פיסטוק קצוץ ומגישים, מומלץ עם כדור סורבה בצד. * לגרסה לא פרווה ולא טבעונית אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |