אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

רצועות עוף בלימון

קבלו את אחת ממנות הלהיט שאנחנו מזמינים במסעדות: עוף בלימון. עכשיו רק תארגנו סיר אורז וסגרתם יופי של ארוחה

|אוכל טוב, mako| פורסם06:31
רצועות עוף בלימון (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.488reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • בצל בינוני, קצוץ לקוביות
  • 3 שיני שום כתושות
  • גרידה מלימון אחד
  • מיץ מלימון אחד
  • 3-4 כפות סויה
  • טיפה-שתיים שמן שומשום (לא חובה)
  • 500 גרם חזה עוף/פרגית, פרוסים לרצועות
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עם מעט שמן (כ-2 כפות) עד להזהבה. מוסיפים למחבת שום כתוש, גרידת ומיץ לימון, סויה ושמן שומשום. מערבבים לאיחוד.

2מוסיפים לסיר את רצועות העוף ומטגנים מכל הכיוונים על לבישול מלא של העוף (כחמש דקות).

* מומלץ להגיש עם אורז, ולהוסיף בצל ירוק קצוץ.

טיגון ראשון, לפני העוף טיגון ראשון, לפני העוף|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoלהוסיף את העוף עד שיתבשללהוסיף את העוף עד שיתבשל|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

תגיות:עוףלימון
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il