
פריטטה תפוחי אדמה וגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובההפריטטה הזאת כל כך פשוטה להכנה, שלא תבינו איך בזבזתם עד עכשיו ארוחות שלמות על סתם חביתה. רק 5 מרכיבים - והרי לכם מה שאנחנו קוראים לו "חביבה" – שילוב חלומי בין חביתה ללביבהרותם אלון גלעדי|mako אוכל| פורסם27/08/1907:00 ![]() צילום: shutterstock_ Natali Zakharova |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם על פומפייה. סוחטים מהם נוזלים. 2שוברים את הביצים לתוך קערה, מכניסים את תפוחי האדמה המגוררים, מוסיפים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)והתיבול ומערבבים. 3ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל להזהבה קלה. קל כמו חביתה, טעים כמו לביבה|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל3יוצקים את התערובת למחבת ומבשלים עם מכסה על אש בינונית חמש דקות. 4הופכים את הלביבה ומבשלים לחמש דקות נוספות. בתאבון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |