
המצרכים :
אופן ההכנה:1פורסים את חזה העוף לעובי של כ-3 ס"מ (עדיף לא להשתמש בחזה דפוק לשניצלים, כדי לשמור על העסיסיות). מסדרים על צלחת וממליחים. 2בקערה בינונית מערבבים מיונז, מיץ לימון, ג'ינגר מגורד ופלפל. כשהרוטב אחיד, מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים היטב כך שכל נתחי העוף מכוסים ברוטב. 3משרים את העוף ברוטב במשך מינימום 4 שעות ומקסימום לילה אחד במקרר. 4להכנה במחבת פסים (מומלץ) – מחממים את המחבת על אש בינונית, משמנים מעט (אפשר בספריי) ומסדרים את הנתחים. צולים 4 דקות מכל צד לחזה עוף או 5 דקות לנתחי פילה או פרגיות (אם הבשר נשאר ורדרד - בשום אופן לא אוכלים אלא מחזירים לצלייה). 5מגישים עם פלחי לימון טריים. טיפים ושדרוגים ** לגרסה אפויה - מסדרים את הנתחים בתבנית, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. מסירים את נייר הכסף ומחזירים ל-10 דקות נוספות. **במקום מלח אפשר להשתמש ברוטב סויה, הטעם שלו משתלב נפלא במתכון הזה. ** לא אוהבים מיונז? אל דאגה לא מרגישים את הטעם שלו, הוא רק מסייע לרכך את העוף ולהעמיק את הטעמים של הג'ינג'ר והלימון. תגיות:חזה עוף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |