
סלט פלפל קלוי ב-10 דקות עבודהזה כנראה הפלפל הקלוי הכי קל ומהיר שיצא לכם להכין, והכי חשוב – בלי ללכלך את המטבח! יש לכם פלפלים, שקית צלייה ומיקרוגל? אתם לגמרי מסודרים![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים את הפלפלים בקולפן ומכניסים לשקית צלייה בשלמותם (אם אתם רגישים לחריפות, שקלו לעשות זאת עם כפפות על הידיים. הפלפל החריף יכול להיות אכזרי). 2קושרים את השקית היטב ומכניסים למיקרוגל ל-10-15 דקות. כשהם טריים ממש קל לקלף אותם|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3פורסים את הפלפלים לרצועות. נפטרים מהגרעינים, אבל שומרים את הנוזלים שהצטברו בשקית. 4מוסיפים חומץ, שום, שמן זית ומלח, ומאחסנים בצנצנת זכוכית במקרר. ** הסלט טעים מיד כשהוא מוכן, אבל אפילו יותר יום למחרת. ** הסלט יחזיק עד שבוע במקרר. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. המתכון פורסם לראשונה בדצמבר 2021 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |