אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

גילינו שיטה חדשה ומגניבה להכין צ'יפס בתנור

איך מכינים צ'יפס אפוי שהוא מצד אחד פציח ושחום ומצד שני רך מבפנים כמו חמאה? זה פשוט - נותנים לו סיבוב קצר במיקרו לפני הצלייה! והבונוס, שהוא כשלעצמו שווה בטירוף: משתמשים במעט, אבל ממש מעט שמן

|mako אוכל| פורסם7:49
צ'יפס בתנור (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
צילום: צילום ביתי, mako אוכל
Rating:4.2126reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • תרסיס שמן
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מקרצפים את תפוחי האדמה היטב (אנחנו מכינים אותם עם הקליפה) וחוצים לאורך. פורסים כל חצי לטריזים בעובי של בין חצי ס"מ לס"מ.

3מעבירים את תפוחי האדמה לכלי עם מכסה שמתאים לחימום במיקרו ומחממים כ-3 דקות. מוציאים, מערבבים קצת כדי לוודא שמקלות תפוחי האדמה לא נדבקו זה לזה, מכסים שוב ומחזירים ל-3 דקות נוספות.

צ'יפס בתנור - אמצע הדרךצ'יפס בתנור - אמצע הדרך|צילום: צילום ביתי, mako אוכל

4מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים. מעבירים פנימה את תפוחי האדמה ומרססים בשמן. מפזרים מלח גס בנדיבות.

5צולים את תפוחי האדמה 30-50 דקות, תלוי בצבע שאתם רוצים להגיע אליו. זוללים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il