1מחממים תנור ל-180 מעלות.
2מקרצפים את תפוחי האדמה היטב (אנחנו מכינים אותם עם הקליפה) וחוצים לאורך. פורסים כל חצי לטריזים בעובי של בין חצי ס"מ לס"מ.
3מעבירים את תפוחי האדמה לכלי עם מכסה שמתאים לחימום במיקרו ומחממים כ-3 דקות. מוציאים, מערבבים קצת כדי לוודא שמקלות תפוחי האדמה לא נדבקו זה לזה, מכסים שוב ומחזירים ל-3 דקות נוספות.
צ'יפס בתנור - אמצע הדרך|צילום: צילום ביתי, mako אוכל4מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים. מעבירים פנימה את תפוחי האדמה ומרססים בשמן. מפזרים מלח גס בנדיבות.
5צולים את תפוחי האדמה 30-50 דקות, תלוי בצבע שאתם רוצים להגיע אליו. זוללים מיד.