אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

כרובית במחבת

אחרי שהתרגלנו שכרובית עובדת טוב או כשהיא מטוגנת בשמן עמוק או כשהיא שלמה בתנור, אנחנו שמחים להציג בפניכם שיטה שלישית וטובה לא פחות: כרובית במחבת, שקודם מתבשלת ואז מקבלת חריכה הגונה. אתם צריכים רק לערבב

|mako אוכל| פורסם07:06
כרובית במחבת (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
Rating:4.8128reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 כרובית בינונית
  • 1 כוס מים פושרים
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כף מלח

להגשה:

  • לאבנה
  • עגבנייה

אופן ההכנה:

1שוטפים את הכרובית ומפרידים לפרחים קטנים. מעבירים למחבת.

2מוסיפים למחבת כוס מים פושרים, שמן זית ומלח. מבשלים את הכרובית ללא כיסוי על להבה גדולה 20-25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בזמן הזה המים יתאדו ויבשלו את הכרובית, ולאחר מכן השמן שיישאר יחרוך אותה יפה.

3הגשה: מורחים על צלחת שכבה נדיבה של לאבנה, מפזרים את פרחי הכרובית וסוחטים עגבנייה מלמעלה.

** אפשר לקצוץ את גזע הכרובית לחתיכות קטנות ולהוסיף גם אותו למחבת.

** הערבוב חשוב גם כדי שהכרובית תתבשל באופן אחיד וגם כדי שלא תישרף.

** אפשר להגיש בלי הלאבנה, ואז המנה היא פרווה.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים

תגיות:כרובית
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il