
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל -180 מעלות. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? ההרכבה|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל2חוצים את עגבניות השרי, מקלפים ופורסים את שיני השום. 3קורעים את הלחם לנתחים בגודל ביס וזולפים מעט שמן זית. 4מסדרים את העגבניות, השום והלחם בתבנית צלייה ויוצקים את השעועית עם הנוזלים מעל. 5חוצים את הנקניקיות (לא חובה) ומסדרים בין המרכיבים שבתבנית. 6מזלפים מעל מעט שמן זית ושליש כוס מים ומתבלים במלח גס. 7מכניסים לתנור ל-30-45 דקות, עד שהכל מבעבע. תבשיל שעועית ונקניקיות|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכלהצעות ושדרוגים: ** אין שום מניעה להכין את התבשיל עם נקניקיות צמחוניות. ** אוהבים חריף? הוסיפו לתבנית צ'ילי טרי פרוס או שבבי צ'ילי מיובש. ** אין עגבניות טריות? פחית של עגבניות חתוכות גם תעשה את העבודה. ** במקום שעועית בשימורים תוכלו להכין בעצמכם תבשילשעועית ברוטב עגבניות, אבל קחו בחשבון שזמן ההכנה יתארך משמעותית. ** לא אוהבים שעועית לבנה? ניתן להחליף בכל שעועית אחרת, או אפילו בעדשים ירוקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |