אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

פררו רושה ביתי

תסתכלו טוב טוב כי יש פה קינוח מהמם שמכינים בכלום עבודה, מקפיאים לקצת - ומקבלים חטיפי פררו רושה ברמה של קונדיטוריה. לא יכולנו לדמיין כמה טעים זה הולך לצאת, מגישים כאלה לחבר'ה במקלט והופכים למלכי השכונה

|mako אוכל| פורסם07:00
Rating:517reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל 15-20 כדורים:

  • חבילת וופלים באיזה טעם/סוג שאוהבים (200 גרם)
  • 3 כפות נוטלה
  • 15-20 אגוזי לוז שלמים

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק

אופן ההכנה:

1טוחנים במעבד מזון את הוופלים והשוקולד עד לקבלת תערובת דביקה (אם אין מעבד מזון - אפשר גם למעוך בעזרת תחתית של כוס את הביסקוויטים ואז לערבב עם שוקולד).

2יוצרים כדורים, שמים בתוך כל אחד מהם חצי אגוז לוז, מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות עד להתקשות.

היה קשה לדמיין כמה טעים זה ייצא. פררו רושה ביתיהיה קשה לדמיין כמה טעים זה ייצא. פררו רושה ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכל

3מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד בפולסים במיקרו, מוסיפים לשוקולד המומס את אגוזי הלוז, מערבבים ולבסוף מצפים את הכדורים מהמקפיא בתערובת בשוקולד והלוז.

4מניחים את כדורי השוקולד המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר או למקפיא ל-5 דקות עד להתקשות של השוקולד. בתיאבון.

כדורי פררו רושה ביתיכדורי פררו רושה ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכלפררו רושה ביתי של יעל קצבפררו רושה ביתי של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל

*את הכדורים הנותרים מאחסנים במקרר.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il