
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. פורסים את הזוקיני לרצועות דקיקות בעזרת קולפן. 2משמנים את הרצועות בשמן זית וממליחים מעט. 3צולים את הזוקיני במחבת (אין צורך להוסיף עוד שמן) למשך שתי דקות מכל צד, כדי שיישאר קריספי (אפשר גם לאפות בתנור כרבע שעה). 4פורסים את הטורטיות על נייר אפייה, מורחים עליהן בנדיבות מגבינת השמנת (או גבינה סמיכה אחרת שאוהבים), מפוררים מעט בולגרית ומניחים מעל את פרוסות הזוקיני הצלויות. לפני האפייה. פיצה זוקיני מהירה|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל5אופיםבתנור15-20 דקות. 6מגישים חם, אפשר עם עלי רוקט טריים או קליפת לימון מגוררת. הצעות ושדרוגים: ** לא אוהבים זוקיני? יכולים להחליף אותם בבטטה אפויה, חציל מטוגן או פלפלים קלויים. ** לגרסה טבעונית – השתמשו בטורטיות טבעוניות והחליפו את הגבינה בפסטו או ממרח על בסיס סויה. ** לגרסה ללא גלוטן – השתמשו בטורטיות מקמח תירס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |