
עוגיות עבאדי ביתיותעוגיות מלוחות מהסוג הממכר ביותר. כמה ממכר? על כל שתי עוגיות שתצליחו להעביר לצנצנת, כנראה שלפחות אחת תיכנס לכם לפה![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :לכ-40 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכניסים את המרכיבים לקערה לפי הסדר ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ומעט שומני. הבצק|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מקמחים מעט את משטח העבודה ומגלגלים את הבצק לצורת נקניק. 4תולשים חתיכות מנקניק הבצק ויוצרים עוגיות עגולות. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5אופים את העוגיות 30 דקות, עד להזהבה. בתבנית|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako אחת מקרוב|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako** אפשר לשדרג את הבצק בתערובת זעתר ו/או פלפל צ'ילי יבש גרוס. ** אפשרות נוספת לשדרוג: ממרח פסטו וגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בולגרית. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. תגיות:עוגיות עבאדי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |