אוכל
אוכל

פרסבורגר גבינה אוסטרי

אל חשש, מאחורי השם המפוצץ ניצבת עוגת שמרים רכה ונעימה, במלית וניל כיפית עם אינסטנט פודינג. דודו אוטמזגין מכה שוב

|mako אוכל| פורסם06:09
פרסבורגר גבינה אוסטרי (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.4226reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-3 עוגות בתבנית אינגליש קייק של 35 ס"מ:

  • 200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 75 גרם (חצי כוס ועוד כף) אבקת סוכר
  • 6 גרם (כפית) מלח
  • 100 גרם (חצי כוס חלב פחות כף) חלב
  • 75 גרם ביצים (2 ביצים מס' 3)
  • 30 מ"ל (2 כפות) מים
  • 500 גרם (1/2 3 כוסות) קמח
  • 25 גרם שמרים טריים
  • ביצה טרופה, להברשה

למלית הגבינה:

  • 720 גרם גבינה לבנה
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר
  • 80 גרם ביצים (2 ביצים מס' 3)
  • 80 גרם (שקית) אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח.

2מוסיפים את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקמח והשמרים ומערבבים קצרות עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ליממה.

3מילוי הגבינה: מערבבים במטרפה את כל חומרי המילוי.

4הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 30X40 ס"מ.

5חורצים לאורכו של המלבן משני הצדדים 10 חתכים לפחות, באורך 5 ס"מ, לכיוון המרכז (ראו תמונה).

פרסבורגר גבינה אוסטריחורצים קווים לאורך המלבן|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

6מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.

פרסבורגר גבינה אוסטרימזלפים את הקרם|צילום: אסף אמברם, mako אוכלפרסבורגר גבינה אוסטריסוגרים את הבצק מעל המילוי|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

7מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.

פרסבורגר גבינה אוסטרילתבנית, ולהתפחה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

8מחממים תנור ל-160 מעלות. מברישים את העוגות בביצה ואופים כ-40 דקות.

פרסבורגר גבינה אוסטריעוד רגע הכל מוכן|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

* סטיילינג: ליאת אוטמזגין

>> בשבוע שעבר הכנו קראנץ אגוזים מופלאה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il