
פרסבורגר גבינה אוסטריאל חשש, מאחורי השם המפוצץ ניצבת עוגת שמרים רכה ונעימה, במלית וניל כיפית עם אינסטנט פודינג. דודו אוטמזגין מכה שובדודו אוטמזגין|mako אוכל| פורסם27/03/1406:09 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :ל-3 עוגות בתבנית אינגליש קייק של 35 ס"מ:
למלית הגבינה:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח. 2מוסיפים את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקמח והשמרים ומערבבים קצרות עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ליממה. 3מילוי הגבינה: מערבבים במטרפה את כל חומרי המילוי. 4הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 30X40 ס"מ. 5חורצים לאורכו של המלבן משני הצדדים 10 חתכים לפחות, באורך 5 ס"מ, לכיוון המרכז (ראו תמונה). חורצים קווים לאורך המלבן|צילום: אסף אמברם, mako אוכל6מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין. מזלפים את הקרם|צילום: אסף אמברם, mako אוכל סוגרים את הבצק מעל המילוי|צילום: אסף אמברם, mako אוכל7מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר. לתבנית, ולהתפחה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל8מחממים תנור ל-160 מעלות. מברישים את העוגות בביצה ואופים כ-40 דקות. עוד רגע הכל מוכן|צילום: אסף אמברם, mako אוכל* סטיילינג: ליאת אוטמזגין ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |