אוכל
אוכל

עוגיות בויס

עוגיות גבינה מלוחות, פריכות ונפלאות שכיף להגיש לאורחים. רק תשמרו אותן עמוק בארון, אחרת תחסלו בעצמכם את כולן

|mako אוכל| פורסם13:50
עוגיות בויס, סטיילינג: ליאת אוטמזגין (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.668reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (55 מנות):

  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

  • 100 גרם גבינת צ'דר מגוררת
  • 10 גרם (כף) מלח
  • 10 גרם (כף) סוכר
  • 35 גרם ביצה (ביצה אחת מס' 3)
  • 300 גרם (2 כוסות ועוד 2 כפות) קמח
  • ביצה טרופה, להברשה
  • 150 גרם תערובת של שומשום וקצח

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הגבינה, המלח, הסוכר והביצה לתערובת אחידה.

2מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לכמה שעות במקרר.

3מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

4מרדדים את הבצק המקורר למלבן בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 4 ס"מ.

5מורחים את העיגולים בביצה הטרופה ומפזרים מעל שומשום וקצח.

6אופים 15 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

דודו אוטמזגין, סטיילינג: ליאת אוטמזגיןדודו אוטמזגין. סטיילינג: ליאת אוטמזגין|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il