
פשטידת ירקות ים תיכוניתאיזו פשטידה זורמת, לשבועות ובכלל: רבע שעה עבודה, נוחה מאוד לאילתורים, וגם בגזרת הקלוריות - אין שם המון, ואפשר אפילו פחות. וכל זה לא בא על חשבון הטעם. קנינו![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
קלה לביצוע וקלה מבחינה קלורית. מסוג המתכונים שכדאי להכיר ולאמץ לכל ימות השנה. אפשר להכין עם לקטים אחרים או עם ירק סולן כמו פטריות, תרד או ברוקולי, ואם רוצים אפשר לצמצם בחצי את כמות הקשקבל. המצרכים :לתבנית בקוטר 24 ס"מ או פיירקס מלבני של 32X22 ס"מ:
לבסיס ולקראמבל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2חולטים את לקט הירקות במים רותחים לחצי דקה-דקה, מסננים ומצננים. 3מערבבים את הירקות עם יתר החומרים בקערה מלבד הביצה, טועמים, מוודאים שהתיבול מספק, מוסיפים את הביצה ומערבבים. 4מפזרים שליש מכמות הקרוטונים בתחתית התבנית ומשטחים מעליהם את תערובת הירקות והגבינות, מפזרים את יתר הקרוטונים ואופים 20-25 דקות או עד שהכל זהוב יפה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |