שיא השחיתות: מיני סופגניות ללא שמרים
סופגניות קטנות ושובבות שמכינים בצ'יק צ'אק, ללא התפחות וללא התעסקויות. מושלמות למי שמפחד משמרים, או רוצה רק נשנוש קטנטן בחנוכה הקרוב

המרכיבים (ל-25 סופגניות):
לבלילה:
2 חלמונים
2/3 כוסחלב
1 כף שמן
1 כוס קמח
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
2חלבונים מוקצפים לקצף יציב
לציפוי:
1/2 כוס סוכר
1/2 כפיתקינמון(לא חובה)
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. טורפים בקערה חלמונים, חלב ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח, וניל וסוכר בהדרגה עד שהבלילה מגיעה למרקם חלק ומשיי. מקפלים פנימה את החלבונים וזוהי כל הבלילה.
2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
3. לוקחים בעזרת כף (או כף לגלידה) מנה מהבלילה וזולפים לשמן החם. מטגנים את הסופגניות עד שהן זהובות משני הצדדים. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
4. מניחים בצלחת עמוקה ורחבה את הסוכר והקינמון, מגלגלים בהם את הסופגניות ומגישים.
הסופגניות מאוד טעימות גם ביום למחרת.
